Wat zijn energetische behandelingen:
Energetische behandelingen zijn gebaseerd op het idee dat je naast je fysieke lichaam ook een energetisch lichaam hebt. Dat wil zeggen dat je lichaam in de basis 7 energiecentra heeft. Via banen stroomt de energie uit de energiecentra over je lichaam en net daarbuiten. Energetische behandelingen helpen om blokkades in je energiesysteem op te heffen, energie aan te vullen en te veel of een opeenhoping aan energie af te voeren.

Hoe gaat het in zijn werk:
De behandelingen voer ik uit met mijn handen, waarbij ik op het lichaam werk en soms net daarbuiten. Daarbij houd je je kleding gewoon aan. Een aantal behandelingen voer ik uit terwijl je zit. Voor andere behandelingen lig je op een behandeltafel. Dit is afhankelijk van de klacht en de behandelingen die daarbij passend zijn.
Soms voel je meteen al warmte of het stromen van de energie. Het kan ook zijn dat je op het moment zelf weinig ervaart, maar wel beter slaapt of je fitter voelt de dagen erna. Dat is voor iedereen anders.

Energetische behandelingen in combinatie met coaching:
Energetische blokkades ontstaan door emoties (zoals boosheid, frustratie, angst en verdriet) en door een negatieve manier van denken. Met energetische behandelingen zijn blokkades op te heffen en kan energie aangevuld worden, maar deze problemen zullen weer ontstaan wanneer de oorzaak niet weggenomen is.
Door te onderzoeken welke emotie of gedachte de blokkade veroorzaakt, te luisteren welke behoefte je daardoor voelt en te ontdekken welk gedrag dat met zich meebrengt, kun je (onbewuste) patronen gaan doorbreken. Emoties herkennen, erkennen en de ruimte geven zorgt ervoor dat ze daarna losgelaten kunnen worden. Inzicht krijgen in negatieve gedachtes en begrijpen waar ze vandaan komen, maakt dat je actief aan de slag kan je gedachtes en overtuigingen te veranderen in positieve. Doordat ik jou in dit proces coach en met energetische behandelingen ondersteun werk je aan een blijvende verbetering van je kwaliteit van leven.

Energetische behandelingen en fysieke klachten:
Je energetisch lichaam heeft invloed op je fysieke lichaam. Blokkades in je energetisch lichaam zullen na verloop van tijd allerlei klachten geven. Door deze blokkades op te heffen zou het kunnen dat er ook veranderingen optreden in fysieke klachten.

Wat ben, doe en kan ik niet:
Ik ben geen arts, therapeut, psycholoog of maatschappelijk werker. Energetische behandelingen vervangen geen medicijnen. Voor meer informatie zie de disclaimer.

Voor informatie over de soorten sessies en de kosten klik dan hier

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op