Intake:
Tijdens de intake nemen we samen door waar je hulpvraag ligt en wat je doelen zijn, zodat dit voor ons beiden helder is. Ik zal daarbij ook naar informatie vragen die voor mij van belang is om jou goed te ondersteunen. Daarna zal ik een aantal energetische behandelingen bij je uitvoeren.  Zo kun je ervaren wat voor effect energetische behandelingen op jou hebben. Na deze kennismaking kun je beslissen of je een traject in wilt gaan.
Kosten:
€25,- (+/-60 min)

Groeien en Genieten sessies:
Wanneer je jezelf goed begrijpt, krijg je meer regie over je eigen leven. Ik leer jou hoe je aan jezelf je vragen kunt stellen en de antwoorden daarop kunt horen. Daarbij achterhalen we dan ook wat er nodig is om gewenste veranderingen in gang te zetten.
Wil je na de intake verder met mij, dan plannen we 4 data in voor de Groeien en Genieten sessies.  In de sessies nemen we jouw hulpvraag en doelen als uitgangspunt. We werken aan het krijgen van inzichten in je probleem en aan de oplossing. Elke sessie  ontvang je ook  uitgebreide energetische behandelingen die ondersteunend zijn aan het proces. Een sessie zal 60- 90 minuten duren. Je kunt ervan uitgaan dat we ongeveer 5 sessies nodig hebben om blijvende veranderingen te bewerkstelligen.
Kosten:
€50,- per sessie.

Energetische behandelingen zonder coaching:
Je kunt er ook voor kiezen om alleen energetische behandelingen te ontvangen zonder coaching. De sessie zal 1 uur duren. Om een goed beeld te krijgen waar de energieblokkades zitten is het wel nodig dat ik de intake uitvoer en elke sessie start met een gesprek over de stand van zaken.
Kosten:
€50,- per sessie.

Wat ben, doe en kan ik niet:
Ik ben geen arts, therapeut, psycholoog of maatschappelijk werker.
Energetische behandelingen vervangen geen medicijnen. Ik geef geen medische adviezen. Ik verhelp geen ziektes of aangeboren afwijkingen. disclaimer

Wil je meer uitleg over energetische behandelingen? Klik dan hier

Wil je graag een intake inplannen of heb je vragen? Neem dan contact met me op.