Met de Luisterkind Methode krijg je antwoorden op jouw levensvragen. Dit kan bij volwassenen en kinderen. Deze antwoorden krijg je doordat ik een intuïtief gesprek met jou aanga. Dit doe ik zonder dat je bij mij op consult hoeft te komen.

Luisterkind-afstemming voor je kind:
Het is soms moeilijk te begrijpen waar het gedrag van je kind vandaan komt. Met een Luisterkind-afstemming stem ik af op het onderbewustzijn van je kind en haal ik de boodschap naar boven. Daarbij geeft je kind in die energie ook aan wat het nodig heeft en hoe je als ouder daarbij kunt helpen.
Met behulp van een foto en de naam van je kind kan ik afstemmen. Daarbij neem ik de vragen die je hebt mee de afstemming in. Dit alles schrijf ik uit op papier en mail ik naar je toe. Om een idee te krijgen van de vragen die ik krijg, vind je hier een aantal voorbeelden.
Een Luisterkind-afstemming kun je aanvragen voor je eigen kind. Vanaf 10 jaar met akkoord van je zoon of dochter.

Kosten €65,- per afstemming.

Luisterkind-afstemming voor jezelf:
Iedereen heeft zo nu en dan grote of kleine vraagstukken in zijn leven, waarvan de antwoorden niet zo maar voor het oprapen liggen. Maar die antwoorden zijn er wel, in jou, vaak in je onderbewustzijn aanwezig. Jouw vraagstuk heeft zijn eigen unieke antwoord of oplossing en jij weet die.
Ik kan je helpen om jouw antwoorden boven water te krijgen.
Met de Luisterkind Methode stem ik af op de energie van je onderbewustzijn. Daarbij neem ik jouw vragen over jezelf mee en ga ik op zoek naar je eigen antwoorden. Dit alles schrijf ik voor je uit op papier.
Ik kan dit aan de hand van je foto en je naam. Alles gaat via de mail. Heel gemakkelijk dus.
Een Luisterkind-afstemming kun je aanvragen voor jezelf (of voor je kind).

Kosten €65,- per afstemming

Wil je meer lezen over hoe deze methode precies in zijn werk gaat klik dan hier

Wil je een afstemming aanvragen of heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op.

Ik ben gecertificeerd Luisterkindwerker. Ik heb de opleiding Luisterkind Methode gevolgd bij oprichtster Diana van Beaumont.

1 Comment

  • Gaby

    Ilona, bedankt voor de afstemming die je hebt gemaakt voor mijn zoon, jij hebt er met je afstemming voor gezorgd dat de nodige puzzelstukjes op zijn plek kwamen en het daardoor voor mij duidelijk werd wat mijn zoon op dat moment nodig had. Veel succes met je praktijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *