Voor wie is de Luisterkind Methode?
Een Luisterkind-afstemming is voor iedereen met vragen over zichzelf of vragen over zijn/haar kinderen en daar graag antwoorden op wil.

Hoe werkt het afstemmen?

Een Luisterkind-afstemming vindt plaats in de energie. Je hoeft daarvoor niet bij me langs te komen, ik heb voldoende aan je foto en je naam. Ik pik de energie op van diegene op wie ik een afstemming maak en die persoon laat mij zien, horen en voelen wat onder de aandacht gebracht mag worden. Vooraf heb ik de vragen ontvangen waarop de aanvrager graag antwoorden wil. Ik neem de vragen altijd mee, maar het onderbewuste bepaalt waar wel en geen antwoord op komt.
Soms vertaal ik de beelden, woorden en gevoelens naar tekst op papier, soms schrijft de tekst zichzelf waarbij ik een doorgeefkanaal ben, soms vindt er een letterlijk gesprek plaats met vragen over en weer waarbij ik het gesprek helemaal uitwerk. Het kan ook zijn dat ik van de ene vorm in de andere schuif. Dat is helemaal afhankelijk van de persoon op wie ik afstem.

Wat levert de afstemming je op?
Tijdens een Luisterkind-afstemming laat ik me meenemen in het verhaal van diegene op wie ik afstem. Daarbij ga ik op zoek naar de antwoorden die de persoon zelf heeft op de vragen en ik zoek naar handvatten. Zo kan de aanvrager ook daadwerkelijk aan de slag met de afstemming. Deze handvatten kunnen van alles zijn. Sommige dingen zijn zelf op te pakken en sommige dingen hebben begeleiding van een professional nodig. Dat bepaalt de aanvrager zelf na het lezen van de afstemming.
Behalve antwoorden en handvatten kijk ik ook of we tijdens de afstemming al een stukje kunnen oplossen. Dat kan betekenen dat ik soms met een stukje regressie werk of entiteiten naar het licht stuur. Ook dit is terug te lezen in de afstemming.

Wat is er allemaal mogelijk?
Met de Luisterkind Methode is er ontzettend veel mogelijk. Het begeleidend schrijven, dat ik je toestuur voordat je definitief  een Luisterkind-afstemming aanvraagt, zal dit nog specifieker toelichten.

Wat ben, doe en kan ik niet?
Een Luisterkind-afstemming geeft inzicht in gedrag of problemen en is vaak heel verhelderend. Het is een eerste opstap naar verandering.
Maar ik ben geen arts, therapeut, psycholoog of maatschappelijk werker. Een afstemming voorkomt of verhelpt geen ziektes of aangeboren afwijkingen, etc. Ik voorspel nooit echtscheidingen, huwelijken, zwangerschappen of ziektebeelden/overlijden. En een Zielendoel wordt nooit duidelijk, die wordt niet gedeeld in de energie.
disclaimer

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?
Een aanvraag doe je door contact met me op te nemen.
Ik mail daarna een bijlage waarna je kunt beslissen of je een afstemming wilt laten maken. Wanneer ik alle gegevens binnen heb (foto, algemene gegevens en vragen) en ik heb de betaling ontvangen op mijn rekening dan maak ik binnen 2 weken de afstemming en mail hem naar je toe.

Wil je een afstemming aanvragen of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met me op.

Ik behoud me  het recht toe een aanvraag voor een afstemming te weigeren.