Kinderen die buikpijn hebben, zullen niet zo vrolijk en energiek zijn. En kinderen die zich niet fijn voelen, kunnen zo maar ineens over buikpijn gaan klagen.
Dit voorbeeld geeft heel simpel weer hoe lichaam, emotie en energieniveau met elkaar in verbinding staan.

Om het welzijn van een kind zo positief mogelijk te beïnvloeden werk ik dan ook op deze verschillende lagen.

Hoe werkt het?
Wanneer een kind fysieke klachten of problemen heeft ga ik op onderzoek uit waar de kern van het probleem vandaan komt. Daarbij test ik energetisch uit of ik overbelastingen of onbalansen kan ontdekken op het fysieke vlak. Met behulp van (energetische) remedies en supplementen kun je de overbelastingen elimineren en opnieuw balans creëren. Ook onderzoek ik welke mentale of emotionele ondersteuning ik kan geven via (kinder-)coaching en bloesemremedies. Door op deze vlakken tegelijkertijd te werken help je je kind optimaal.

Voor wie?
Voor alle kinderen met fysieke klachten of problemen, maar ook voor alle kinderen met andere problemen. Want ook bij emotionele problemen, mentale klachten of gedragsproblemen kan de oorzaak liggen in het fysieke stuk!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw kind?
Neem dan gerust contact met me op.

Tarieven

Note: Doordat ik energetisch test vanuit een foto hoeft je kind niet mee op consult.

disclaimer