Iets over mezelf

Ik ben Ilona Verharen-Suijkerbuijk, getrouwd met Roy en moeder van onze 2 jongens.

10 Jaar lang ben ik juf geweest op een basisschool in Oosterhout. De laatste jaren daarvan heb ik me intensief verdiept in ‘hoe onderwijs ook anders zou kunnen’. Daarbij kwam keer op keer naar voren dat al die individuele kinderen allemaal net iets anders nodig hadden. En ik vond het niet altijd eenvoudig om uit het gedrag van kinderen op te maken wat zij dan precies nodig hadden. Maar dat alle kinderen met hun gedrag onbewust iets aan ons volwassenen proberen duidelijk te maken, dat staat voor mij vast.
Ik kreeg zelf steeds meer moeite met het juf zijn. Ik wilde elk kind echt zien, zien wat ze van mij of hun omgeving nodig hadden en ze dit ook geven. Dit lukte mij niet in de huidige setting van het onderwijs.
Dus heb ik het roer omgegooid.
Ik nam ontslag en ben 2 opleidingen gaan volgen waarbij ik heb geleerd hoe ik kan horen welke boodschap er onder een probleem zit, zodat er daarna ook doeltreffend aan een oplossing gewerkt kan worden.
Ik werk nu als holistisch coach. Ik coach volwassenen die graag zichzelf beter willen begrijpen en hun eigen boodschap willen verstaan. Met als resultaat een fijnere reactie naar hun kinderen of partner, meer balans tussen thuis en werk, eigen grenzen beter leren aangeven en ga zo maar door. De sessies worden altijd afgesloten met – op de persoon afgestemde- energetische behandelingen.
Verder schrijf ik graag en kunnen kinderen en volwassenen bij mij terecht voor Luisterkind-afstemmingen. Met de Luisterkind Methode luister ik naar jou en laat ik jouw onderbewuste de antwoorden geven op je eigen vragen. Ik schrijf dit alles helemaal voor je uit en mail het naar je toe. Je hoeft dus niet op consult te komen.
Met deze 2 werkwijzes kan ik mensen helpen om de boodschap die onder een probleem zit te verstaan. En wanneer die boodschap begrepen wordt, begrijp je jezelf beter en kun zelf weer aan het roer komen te staan van je eigen leven.