Ik heet Ilona Verharen-Suijkerbuijk, ik ben getrouwd en moeder van onze 2 jongens.

Na het behalen van het gymnasium heb ik de Sporthogeschool en daarna de Pabo gevolgd. Met veel enthousiasme heb ik 11 jaar op een basisschool in Oosterhout gewerkt; als (vak)leerkracht en als onderwijsvernieuwer.

Doordat mijn interesse steeds meer in de richting van het individuele kind ging en het begeleiden van zowel het kind als de ouders, ben ik tijdelijk gestopt als leerkracht en ben ik me gaan verdiepen in het coachen van kinderen en hun ouders.  Ik heb verschillende opleidingen gedaan en ben deze leuke praktijk gestart. 

Op dit moment werk ik met veel plezier voor mijn eigen praktijk en werk ik weer als leerkracht op school. Zo mag ik op verschillende manieren kinderen en ouders ondersteunen in het (op)groeien en genieten ❤