Ik heet Ilona Verharen-Suijkerbuijk, ik ben getrouwd en moeder van onze 2 jongens.

Na het behalen van het gymnasium heb ik de Sporthogeschool en daarna de Pabo gevolgd. Toen mijn ‘werk’leven startte heb ik 12 jaar met veel enthousiasme in het basisonderwijs gewerkt; als (vak)leerkracht en als onderwijsvernieuwer. Door mijn interesse en mijn achtergrond in de sport verdiep ik me al jaren in het lichaam en gezondheid. En door de liefde voor, interesse in en het werken met kinderen heb ik heel veel geleerd over gedrag, leren en het welzijn van kinderen. Vooral het avontuur als onderwijsvernieuwer, maar ook het moederschap, hebben daarin een grote bijdrage geleverd. 

Doordat ik kinderen graag meer individueel wilde ondersteunen, ben ik gestopt om voor mezelf te beginnen. 

Met veel plezier werk ik nu in mijn eigen praktijk met kinderen en ouders om hen te ondersteunen op alle vlakken in het (op)groeien en genieten ❤