Ik heet Ilona Verharen-Suijkerbuijk, ik ben getrouwd en moeder van onze 2 jongens.

Na het behalen van het gymnasium heb ik de Sporthogeschool en daarna de Pabo gevolgd. Ook heb ik jarenlang als turncoach en vrijwilliger op een-ouder-vakanties gewerkt en 3 maanden als vrijwilliger in een township van Zuid-Afrika.
Toen mijn ‘werk’leven startte heb ik 12 jaar met veel enthousiasme in het basisonderwijs gewerkt; als (vak)leerkracht en als onderwijsvernieuwer. Door mijn interesse en mijn achtergrond in de sport verdiep ik me al jaren in het lichaam en gezondheid. En door de liefde voor, interesse in en het werken met kinderen heb ik heel veel geleerd over gedrag, leren en het welzijn van kinderen. Vooral het avontuur als onderwijsvernieuwer, maar ook het moederschap, hebben daarin een grote bijdrage geleverd. 

Doordat ik steeds meer begon te beseffen dat kinderen heel vaak iets anders van mij vroegen dan wat ik binnen de school kon bieden, heb ik het onderwijs verlaten. Mijn missie was en is: het welzijn van kinderen ondersteunen op alle mogelijke vlakken. Dat betekent voor mij dat ik kinderen wil kunnen ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Dat heeft mij er toe aangezet om opnieuw zelf de schoolbanken in te gaan. Diploma Medische Basiskennis, kindercoachdiploma(‘s), Luisterkinddiploma, certificaten om met verschillende (energetische) supplementen te kunnen werken en het lezen van verschillende boeken en artikelen hebben mij de aanvulling gegeven die ik nodig had. 

Met veel plezier werk ik nu in mijn eigen praktijk met kinderen en ouders om hen te ondersteunen op alle vlakken in het (op)groeien en genieten ❤